nieuws

Vlam in pan bij executieverkoop cafetaria-inventaris

Fastfood

Tijdens een executieverkoop door de belastingdienst bij snackbar de Eekhoorn in Olst is afgelopen vrijdag de vlam in de pan geslagen. Een 56-jarige man was het niet eens met de gang van zaken en gedroeg zich agressief.

Vlam in pan bij executieverkoop cafetaria-inventaris

Tijdens de verkoop dook de 56-jarige man op, gezien de lezerscommentaren in het Deventer Dagblad vermoedelijk de eigenaar. Hij uitte bedreigingen en gooide met frituurvet. Het liep zo uit de hand dat hij de deurwaarder en een politieagent mishandelde. De man verzette zich hevig tegen zijn arrestatie maar werd geboeid afgevoerd.

Bij de drukbezochte verkoop gingen de complete inventaris van de cafetaria en een bedrijfswagen onder de hamer. Volgens de krant werd bij de toch goed bekend staande cafetaria een jaar geleden ook al een executieverkoop op het laatste nippertje voorkomen.

Reageer op dit artikel