nieuws

Vijfhonderd tacos beloning voor informatie over inbraak

Fastfood

Vijfhonderd tacos beloning. Die looft de Amerikaanse restauranteigenaar Joe Cottam uit voor tips die leiden tot de oplossing van de diefstal van een weekendomzet uit zijn restaurant.

Vijfhonderd tacos beloning voor informatie over inbraak

Bij een inbraak verleden week werd 3000 dollar buitgemaakt uit Melina’s, het Mexicaanse restaurant van Cottam. De dieven kwamen het bedrijf binnen door een ruit in te slaan en namen het geld en de checques mee die klaar lagen om afgestort te worden.

De vijfhonderd tacos beloning hebben een waarde van ongeveer 1200 dollar. ‘We geven daar een waardebon voor die gedurende een jaar gespendeerd kan worden bij ons. Ik kwam op dit idee omdat ik nu zonder cash geld zit’, verklaart Cottam de bijzondere beloning.

Reageer op dit artikel