nieuws

Verkiezing Lunchroomheld met online stemmen in laatste fase

Fastfood

Voor de titel Lunchroomheld zijn drie genomineerden bekend gemaakt. Tot woensdag 18 mei kan op een van de drie worden gestemd. De winnaar, die 20 mei bekend wordt gemaakt, dingt mee naar de titel horecaheld 2012.

Verkiezing Lunchroomheld met online stemmen in laatste fase

Linda Janssen (Teestie, Heemstede) Fietje Wijntjes (Lunchroon Tuincentrum Leurs, Venlo) en Alex Schulp (Brasserie Zuidplein, Rotterdam) zijn genomineerd voor de titel lunchroomheld 2011. Op de website Horecahelden.nl kan op de tot 18 mei op de drie worden gestemd.

Een Horecaheld is iemand die zijn medewerkers inspireert en enthousiasmeert voor het horecavak en voor opleidingen. Voor de titel Lunchroomheld zijn uit de inschrijvingen drie mensen genomineerd die volgens de jury voor deze titel in aanmerking komen.

Linda Janssen heeft volgens het juryrapport in korte tijd een hecht team weten te formeren. Bovendien heeft ze oog voor de belangen van, en oprechte interesse in, haar personeel.

Fietke Wijntjes verdiende de nominatie omdat e veel persoonlijke aandacht heeft voor het personeel. Ze geeft ze veel persoonlijke feedback. Daarnaast is ze een doorzetter die strak leiding geeft en recht door zee, meldt het juryrapport

De derde genomineerde, Alex Schulp is zakelijk en bevlogen maar toch flexibel. Hij heeft voor hhet personeel altijd een luisterend oor en neemt ideeën van het personeel serieus. Daarnaast neemt hioj ze vaak mee op een tour langs andere bedrijven en schrijft ze in voor trainingen en cursussen.

Gedurende het jaar worden steeds ‘Helden’ uit de verschillende categorieën gekozen. De winnaars strijden om de titel Horecaheld 2012. Eind juli/begin augustus gaat de verkiezing Fastserviceheld van start.

Reageer op dit artikel