nieuws

Verkiezing ‘beste leerbedrijf’ Kenwerk in finale

Fastfood

Voor de titel Leerbedrijf van het Jaar van Kenwerk is McDonald’s in Nederweert als enige fastservicebedrijf genomineerd. Andere finalisten zijn Landgoed De Horst te Driebergen en Badhotel Domburg te Domburg.

Verkiezing ‘beste leerbedrijf’ Kenwerk in finale

De drie genomineerden moeten 7 december hun opleidingsvisie toelichten aan een speciale commissie. De winnaar wordt op de Horecava bekend gemaakt. De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar Horeca wordt gehouden door Kenwerk en is bedoeld om leren en werken in de horeca te stimuleren.

Erkende leerbedrijven voor de sector horeca konden voorgedragen worden of zichzelf kandidaat stellen voor de titel Leerbedrijf van het jaar 2012. De commissie heeft uit alle inzendingen de twaalf beste leerbedrijven geselecteerd waar vervolgens een audit heeft plaatsgevonden. Tijdens deze audit zijn de bedrijven op een aantal criteria beoordeeld: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Reageer op dit artikel