nieuws

Uitstel rechtzaak vermoorde Chinese snackbarhouder

Fastfood

De rechtzaak tegen de van moord verdachte Wen L. is vrijdag door de rechtbank met maximaal drie maanden uitgesteld. L. wordt ervan verdacht de Chinese snackbarhouder Shu Yung Lam uit Amsterdam in juli vorig jaar te hebben vermoord, in elf stukken te hebben gehakt en in een afvalcontainer achtergelaten.

Uitstel rechtzaak vermoorde Chinese snackbarhouder

Tot uitstel van de rechtzaak werd besloten, omdat de verdediging had laten weten meer getuigen te willen horen. Het verzoek van de verdediging om drie naaste vrienden van Lam te horen over zijn vermeende dubbelleven, wees de rechtbank af. De Telegraaf laat weten dat de rechters ‘onvoldoende aanknopingspunten tussen de moord en het privéleven van Lam’ zagen.

Eén verzoek gehonoreerd

De rechtbank kreeg vrijdag verschillende verzoeken van de verdediging van L. te horen om mensen te mogen horen. Slechts op één verzoek gaven ze positieve respons. L. was overigens zelf niet aanwezig in de rechtbank.

Reageer op dit artikel