nieuws

Tweede JuicyDetails op Schiphol geopend

Fastfood

Horeca-exploitant HMSHost heeft een tweede vestiging van JuicyDetails in Lounge 1 van Amsterdam Airport Schiphol geopend. De tweede vestiging wordt volgens HMSHost een echte flagship store en moet JuicyDetails ook internationaal nog meer op de kaart zetten. JuicyDetails wil dit jaar tien nieuwe vestigingen openen.

Tweede JuicyDetails op Schiphol geopend

Vanwege het succes van de JuicyDetails outlet in Lounge 3, wordt dit ‘lifestyle’ juicebar concept verder uitgerold, zo laat HSMHost weten. JuicyDetails is een gespecialiseerd ‘to go’ smoothieconcept waar hoge kwaliteit fruit en groenten vers worden bereid.

‘Deze outlet is gelegen in Lounge 1 aan de voet van de B-pier. Dit was een relatief leeg stuk van de terminal en onlangs heeft Schiphol hieraan een nieuwe horeca en retail-bestemming gegeven. Hier wordt voor gasten een rust en verwenmoment gecreëerd voor de vlucht, en in deze ambitie past dit versconcept prima’, aldus Dawn Wilding, Vice President HMSHost Europe and Middle East.

Peter Allan, Managing Direcot van JuicyDetails BV, zegt blij te zijn met het succes van het concept op Schipol. ‘De tweede vestiging wordt een echte flagship store, die JuicyDetails ook internationaal nog meer op de kaart zal zetten als toonaangevend juicebar concept. De uitbreiding op Schiphol past in onze expansiestrategie en we hopen dit jaar tien nieuwe vestigingen te openen’.

Allen vervolgt: ‘Met onze bijzondere recepturen, persoonlijke benadering en duurzaamheid creëren we voor onze gasten een beleving die veel meer is dan een goed product alleen. In een hectische omgeving als een vliegveld wordt dat door veel reizigers op prijs gesteld.

Reageer op dit artikel