nieuws

Twaalf tips over dood snackbarhouder

Fastfood

De politie heeft tot woensdagmiddag twaalf tips binnengekregen over de dood van een Chinese snackbarhouder uit Amsterdam-Noord. Dat gebeurde nadat de zaak dinsdagavond aan bod was gekomen in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Twaalf tips over dood snackbarhouder

Justitie heeft een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip in deze zaak. Of de binnengekomen tips bruikbaar zijn, moet het onderzoeksteam nog uitzoeken.

Het lichaam van de 57-jarige man werd vorige maand in stukken teruggevonden in een ondergrondse vuilcontainer. Hij was toen al enkele dagen vermist. Zijn bestelauto stond naast de container geparkeerd.

Het slachtoffer is vermoedelijk in zijn eigen snackbar aan de Mercuriusstraat om het leven gebracht. De daders zouden zijn auto hebben gebruikt om zijn lichaam te vervoeren naar de container op de Laanweg.

De politie vermoedt dat er mensen zijn die meer weten over de zaak, maar zich uit angst niet durven te melden. De Chinees was geen bekende van politie of justitie.

Reageer op dit artikel