nieuws

Tv-kok Lonny start fastfoodzaak

Fastfood

Lonny Gerungan gaat een fastfoodrestaurant starten. De tv-kok wil een Indonesische fastfoodzaak beginnen. Dat maakte hij bekend tijdens het jaardiner van de kwaliteitsclub Selected Indonesian Restaurants (SIR).

Tv-kok Lonny start fastfoodzaak

Dat meldt De Telegraaf. De nieuwe zaak van Lonny moet ergens in Amsterdam komen. ‘Puur Indonesisch’, meldt de geboren Indonesiërs. Voor zijn televisiewerk maakte Lonny faam in de horeca door het runnen van een restaurant in Amsterdam.

Kookschool
Tijdens het jaardiner van SIR werd ook bekend dat de restaurantclub van plan is een kookschool te starten. ‘We overwegen om een kookschool te starten, zodat de Indische culinaire erfenis niet verloren gaat’, aldus SIR-voorzitter Laura van der Westerlaken in De Telegraaf.

Zie ook:
Tv-kok schiet slachtoffers natuurrampt te hulp

Reageer op dit artikel