nieuws

Trendsetter Boumans had award beetje verwacht

Fastfood

Ik heb het idee een trendsetter te zijn. Passion Award-winnaar Hans Boumans van cafetaria ’t Smulhuis in Brunssum is dolgelukkig met de prijs, gewonnen tijdens de Cafetaria Top 100. Een prijs die hij wel een beetje had verwacht.

Trendsetter Boumans had award beetje verwacht

‘Eigenlijk had ik die nominatie wel een beetje verwacht. Wij maken veel snacks zelf en onderscheiden ons daarmee. Ik heb het idee daarmee een trendsetter te zijn’, aldus Boumans direct na het bekend worden van het winnen van een felbegeerde snack award.

Boumans: ‘Dit is een stukje waardering voor het werk. We zijn continue bezig met verbeteren van het werk. Toen ik hoorde dat de award voor ons was, kreeg ik een gevoel van “eindelijk”. We geven de beker een fraaie plek in de zaak’.

Sociale aspect

Ook Jacqueline Boumans, die eveneens in de zaak werkt, was zeer uitgelaten over de awardwinst. ‘Het is hard werken, maar je moet ook tijd voor jezelf nemen. Dan houd je het wel vol. Twee dagen per week moet je gewoon vrij zijn. En op feestdagen werken we nooit. Het sociale aspect is heel belangrijk. Dan red je het wel in dit vak’, gaf Boumans aan in een goed gevulde Locomotion in Zoetermeer.

Jacqueline Boumans benadrukte dat de wisselwerking tussen man en vrouw perfect is. ‘We vullen elkaar goed aan. Ik ben meer van de productkennis en bedenk veel dingen, en Hans zorgt er dan voor dat de snacks er komen’

Reageer op dit artikel