nieuws

Topchefs gaan strijd aan met afhaalzaken

Fastfood

In het tv-programma ‘Take On The Takeaway’ gaan 10 Britse topchefs de strijd aan met afhaalrestaurants. Bekende koks willen de pita-eters, frietfanaten en afhaalpizza en –pastaliefhebbers bekeren tot zelfgemaakte maaltijden.

Topchefs gaan strijd aan met afhaalzaken

De chefs moeten echter rekening houden met een aantal criteria: de ingrediënten mogen niet meer kosten dan de afhaalmaaltijd en het gerecht moet binnen dezelfde tijd klaar zijn als de tijd die verloopt tussen het bellen naar het afhaalrestaurant en de levering aan huis.

En de schotel moet de smaaktest doorstaan: vindt men de maaltijd van het afhaalrestaurant of die van de bekende chef het lekkerst?

Afhaalrestaurants kloppen

Topchefs als Ken Hom, Antonio Carluccio, Ainsly Harriot, John Burton Race, Gino D’Acampo en Jean-Christophe Novelli proberen de afhaalrestaurants op snelheid, prijs en smaak te kloppen.

Reageer op dit artikel