nieuws

Thuisbezorgd.nl doet meer via mobieltjes

Fastfood

Eten bezorgsite Thuisbezorgd.nl behaalde op Koninginnedag 30 april zeker 10 procent van zijn omzet met bestellingen via de mobiele telefoon, omdat meer mensen dan normaliter de dag buitenshuis doorbrachten.

Thuisbezorgd.nl doet meer via mobieltjes

Normaal komt hooguit 5 procent van de maaltijdbestellingen binnen via mobieltjes. Volgens directeur Jitse Groen van moederbedrijf Takeaway.com werd vooral in de hoofdstad Amsterdam veel gebruik gemaakt van de iPhone.

De iPhone applicatie van Thuisbezorgd.nl werd in september 2009 gelanceerd en inmiddels 65.000 keer gedownload.

In maart van dit jaar is de app verbeterd. Nieuwe functies zijn het opslaan van de favoriete restaurants, een filter op keukentype en het bekijken van afbeeldingen bij producten.

Reageer op dit artikel