nieuws

Strijkende mannen bij Beckers

Fastfood

Strijkende mannen. Ze waren te zien tijdens de finale van de verkiezing Family Man of the Year die snackfabrikant Beckers afgelopen zaterdag hield. Ken van Aken kwam na zeven beproevingen als winnaar uit de strijd.

Strijkende mannen bij Beckers

Ken van Aken liet zien dat hij over alle kwaliteiten beschikt die een moderne familieman in huis zou moeten hebben; hij is handig, stoer én romantisch, liet hij afgelopen zaterdag zien tijdens een spannende finale met acht rivalen. Zijn vriendin had winnaar Ken opgegeven omdat hij een echte familieman is, die altijd voor iedereen klaar staat. Als prijs ontving hij van Beckers een weekje weg met het hele gezin.

Zeven beproevingen

Uit heel Nederland en België reisden de negen familiemannen afgelopen zaterdag af naar recreatieterrein de Asterdplas in Breda om mee te doen aan de finale. Aan de hand van zeven beproevingen, waaronder tentje opzetten, strijken en de quiz ‘Hoe goed ken jij je gezin’, moesten de negen finalisten laten zien dat zij de titel Family Man 2011 waard waren.

Ken van Aken uit Maaseik is dé familieman van 2011.

Met de Family Man of the Year Verkiezing wil snackfabrikant Beckers moderne familiemannen in het zonnetje zetten. Daarom riep Beckers gezinnen in heel Nederland en België op om hun vader, zoon of opa op te geven voor de wedstrijd. Er werden uiteindelijk meer dan tachtig mannen genomineerd. Via de Beckers site en social media kanalen konden fans stemmen op hún familieman. Op basis van het aantal uitgebrachte stemmen werden de negen finalisten bepaald.

Reageer op dit artikel