nieuws

Stoffelijk overschot is van fastfoodondernemer

Fastfood

De lichaamsdelen die zondag werden aangetroffen in een vuilcontainer in Amsterdam-Noord zijn daadwerkelijk van de 57-jarige fastfoodondernemer Shuvung Lam. Lam verdween vorige week donderdag spoorloos.

Stoffelijk overschot is van fastfoodondernemer

Sectie heeft uitgewezen dat het gaat om de uit Azië afkomstige eigenaar van snackbar Mercurius. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De man werd sinds vorige week vermist. Nadat de politie zijn auto had aangetroffen op de Laanweg, onderzocht zij de omgeving. Zondag werd het stoffelijk overschot in stukken in een container in de buurt gevonden.

De politie heeft nog niemand aangehouden en kan nog niets zeggen over de toedracht van de dood van het slachtoffer.

Reageer op dit artikel