nieuws

Stoere praat in fastfoodrestaurant leidt tot arrestatie

Fastfood

Doordat ze in een fastfoodrestaurant stoer spraken over hun wandaden konden ze worden opgepakt. Drie relschoppers hebben zaterdag in het centrum van Amsterdam drie mensen zonder reden in elkaar geslagen. Ze zijn aangehouden wegens openlijke geweldpleging.

Stoere praat in fastfoodrestaurant leidt tot arrestatie

De drie – twee jongens van 18 en één van 17 – vielen een bewaker van een winkel aan, sloegen een Amerikaanse toerist knock-out en molesteerden een voorbijganger. De politie kon de drie oppakken door alert optreden van drie jongens rond de 12 jaar, die de Amerikaanse toerist hadden zien liggen en toevallig naast de verdachten in het fastfoodrestaurant zaten.

De politie moest pepperspray gebruiken om het drietal bij de arrestatie in bedwang te kunnen houden. De politie onderzoekt nog waarom de jongens zo agressief waren en is op zoek naar getuigen die hebben gezien wat er precies is gebeurd.

Reageer op dit artikel