nieuws

Sterk: ‘Kroon op zes jaar werk

Fastfood

Raymond en Marinka Sterk van restaria ‘Sterk langs de lijn’ in Wierden waren dolgelukkig op het Top 100 event in Club Monza te Utrecht. Niet alleen wonnen zij de award voor de Beste Kleine Cafetaria, maar ook de regio-award voor Beste Cafetaria van het Noorden.

Sterk: ‘Kroon op zes jaar werk

In de ranking was er een vierde plaats voor de cafetaria van het echtpaar. ‘We hebben zes jaar keihard gewerkt, samen met ons team’, aldus Raymond Sterk. ‘Dit voelt als een bekroning voor al dat werk’, vervolgt Marinka.

Vorig jaar waren ze al blij met een 25e plaats. ‘Een plek in de top 10, dat zouden we dit jaar al heel mooi gevonden hebben’, vervolgt Marinka. ‘ Maar dit is zo leuk om mee te maken.’Raymond vult aan: ‘Dit gaan we groots vieren.’

Reageer op dit artikel