nieuws

Stadshagen ‘erg verrast’ met zilver

Fastfood

Heel erg verrast’, dat was Tanja Koerts van Vork Stadshagen in Zwolle toen ze naar het Cafetaria Top-100 podium werd geroepen.

Stadshagen ‘erg verrast’ met zilver

‘Ik had nooit verwacht dat we op de tweede plek zouden eindigen’, meldde de onderneemster na de uitreiking. ‘Mijn partner Maurice Snijder en ik waren zelfs bang dat we niet meer in de top 10 zouden staan. Het is toch niet gemakkelijk om een goede positie vast te houden.’

Vork Stadshagen slaagt daar echter wonderwel in. Het is het derde jaar dat het ondernemerspaar meedoet aan de Cafetaria Top-100. Na twee keer een negende plek is er nu een zilveren plak voor de formulezaak in de Zwolse vinex-wijk.

Tanja Koerts en Maurice Snijder voeren volgens de jury in hun moderne en sfeervolle cafetaria, de harde Vork-formule tot in de puntjes uit. De gedreven ondernemers blinken uit in gastgerichtheid en draaien een topomzet.

Koerts was alleen naar het Top-100 evenement in Den Bosch gekomen. ‘Daarom moet ik nu eerst Maurice bellen’, besloot Koerts. ‘Die weet nog van niets zal ook erg verrast zijn.’

Cafetaria Top-100 dossier:

Wilt u meer nieuwsberichten lezen over de Cafetaria Top-100 of foto’s en video’s bekijken van de uitreiking gisteren? Ga dan naar www.cafetariatop100.nl.

Reageer op dit artikel