nieuws

Stadshagen daalt op podium Cafetaria Top 100

Fastfood

Vork Fastfood Stadshagen in Zwolle is de nummer drie van de Cafetaria Top 100 van 2008. De Zwolse topzaak zakt hiermee één plaats. Vork Fastfood Stadshagen staat voor het vierde achtereenvolgende jaar in de top 10 van de ranglijst van Snackkoerier.

Stadshagen daalt op podium Cafetaria Top 100

Volgens de jury van de Cafetaria Top 100 wordt er bij Vork Fastfood Stadshagen gewerkt als een geoliede machine. Dit is vooral knap omdat het vaak erg druk is en de ondernemers, Maurice Snijder en Tanja Koers, met veel jonge medewerkers werken, aldus de jury.

Bekijk hier een fotoreportage van Vork Fastfood Stadshagen

Stadshagen ligt in een Vinex-wijk in Zwolle en moet het echt hebben van de spitsen. Het bedrijf haalt op vrijdag soms wel uuromzetten van 1000 euro. Naast goede omzetten wordt het bedrijf perfect uitgedragen en is alle marketing doelgericht. Voor de totale uitstraling krijgt dit bedrijf een tien.

Vork Fastfood Stadshagen stond vorig jaar nog op nummer twee, achter Eetplezier De Bestse Snackbar uit Best. In 2006 bivakkeerde het bedrijf op plaats negen, net als in 2005.

Reageer op dit artikel