nieuws

Stadsbus vernielt cafetaria en kroeg

Fastfood

Een onwel geworden chauffeur heeft zijn stadsbus in Apeldoorn geparkeerd tegen een café. De chauffeur richtte over een strook van meer dan tweehonderd meter een enorme ravage aan. Ook een cafetaria moest het ontgelden.

Stadsbus vernielt cafetaria en kroeg

Dat meldt De Stentor. De bus verpletterde twaalf auto’s, een scooter en een reeks fietsen. De 60-jarige chauffeur is vermoedelijk onwel geworden. De man is opgenomen in een ziekenhuis. In de stadsbus in Apeldoorn-Zuid zaten drie passagiers.

De ‘dolle bus’ kwam tot stilstand tegen café De Schimmel in de Schimmelpenninckstraat. Een voor het café geparkeerde auto is door de bus tegen de gevel gedrukt. Even daarvoor ramde de zwalkende bus cafetaria Hapwat waarbij het raam werd geraakt. Ook twee auto’s en een scooter van de cafetaria zijn vernield.

Reageer op dit artikel