nieuws

Spare Rib Express verrast buren van besteller

Fastfood

De buren verrassen met lekkere Spare Ribs. Het gebeurt tijdens de ‘Beste Buurman’ actie van deliveryketen Spare Rib Express.

Spare Rib Express verrast buren van besteller

‘Klanten die bij ons bestellen vragen we wie hun beste buurman is. En die buurman krijgt van ons gratis een proefmenu spareribs aangeboden’, vertelt Reinard van Baak (links) van de Spare Rib Express vestiging in Apeldoorn, die als pilot fungeert. En verrast zijn ze volgens hem zeker, die buren, die volgens Van Baak zonder uitzondering de lol van de actie inzien. Omdat de actie in Apeldoorn al zo’n succes is gaan begin 2010 alle vestigingen aan de actie meedoen.

Het idee voor de actie ontstond spontaan tijdens een brainstormsessie met de mannen van reclamebureau Kerncentrale. ‘Veel mensen hebben in deze donkere tijd niet of nauwelijks contact met hun buren. Ons idee, dat buren door deze actie weer wat vaker contact met elkaar hebben en elkaar opzoeken, blijkt in de praktijk ook echt te werken. We weten dit uit de vele reacties die we intussen hebben ontvangen via onze bezorgers, en via de thuisbezorg websites. En wat het voor ons en onze bezorgers natuurlijk extra leuk maakt, is dat mensen ons hierdoor ook een sympathiek bedrijf vinden’, aldus Van Baak.

Reageer op dit artikel