nieuws

Snackbar op verzoek voor de deur

Fastfood

Zeewoldenaren kunnen sinds kort een snackkar bellen om hun patatje voor de deur gefrituurd te krijgen. De mobiele snackbar rijdt na een telefoontje naar de klant en de bestelling wordt ter plekke bereid.

Snackbar op verzoek voor de deur

De snackwagen van ondernemer Anthony Sam vindt de klandizie voornamelijk bij bouwvakkers en in buitenwijken. Om de gevestigde horeca niet in de wielen te rijden, komt de kar niet in het centrum van Zeewolde, zo meldt Omroep Flevoland.

Rijdende cafetaria

De rijdende Sam Cafetaria is afgekeken van de groenteboer van vroeger die ook aan huis kwam, zo zegt de ondernemer tegen Omroep Flevoland. We gaan gewoon zelf naar onze gasten toe. En mensen vinden dat heel leuk.’

De inboedel van de mobiele snackbar is zodanig bevestigd dat obstakels tijdens het rijden geen probleem vormen.

Bekijk hier een filmpje van Cafetaria Sam.

Reageer op dit artikel