nieuws

Smaakpolitie langer op tv

Fastfood

Keurmeester Rob Geus van het tv-programma De Smaakpolitie heeft zijn contract met SBS6 verlengd. Daarmee is het 100 procent zeker dat De Smaakpolitie de komende jaren weer op de buis te zien is.

Smaakpolitie langer op tv

Geus heeft voor twee jaar getekend, zo meldt De Telegraaf. Dat betekent dat De Smaakpolitie de komende vier televisieseizoenen in het programmaschema wordt opgenomen. Tevens maakte SBS 6 bekend dat er wordt nagedacht om een nieuw programma voor de keurmeester te maken.

Het nieuwe programma zal mogelijk ‘Daar word ik niet vrolijk van’ gaan heten, een uitspraak waar Geus vaak op te betrappen is wanneer hij een horecakeuken inspecteert. ‘Het wordt een programma waarin eten en voeding centraal zal staan’, aldus SBS in De Telegraaf.

Twee cafetariahouders, die door Rob Geus werden bezocht, uitten in april nog hevige kritiek aan het adres van de presentator in de Snackkoerier. Ze voelden zich overdonderd en onder druk gezet door Geus en zijn camerateam.

Reageer op dit artikel