nieuws

Shakie’s test verkoop biologische soep

Fastfood

Horecaformule Shakie’s test in haar filiaal op het Centraal Station van Utrecht de verkoop van biologische soep. Reizigers kunnen er onder meer de pure tomatensoep kopen die wordt gemaakt naar een recept van culinair journalist Johannes van Dam.

Shakie’s test verkoop biologische soep

Een tweede soep die er wordt verkocht is de Champroomdroom, een soep met twintig procent champignons in plaats van de gebruikelijke acht procent.

Soepfabriekje

De soepen zijn biologisch en duurzaam en komen van De Kleinste Soepfabriek van Michel Jansen. Als de proef slaagt komen er nog zes smaken bij en starten ook de filialen van Shakie’s op Amsterdam Amstel, Amsterdam Centraal, Leiden Centraal, Nijmegen en Eindhoven met de verkoop van deze soep.

Het is voor het eerst dat Shakie’s weer soep serveert sinds de horecaketen begin 2008 werd overgenomen door NS-dochter Servex. De soep verdween toen van de kaart.

Reageer op dit artikel