nieuws

Servers Thuisbezorgd.nl overbelast

Fastfood

De negen minuten gratis eten bestellen bij Thuisbezorgd.nl verliep dinsdagavond moeizaam. De servers van het bedrijf konden de stormloop van hongerige klanten amper aan.

Servers Thuisbezorgd.nl overbelast

Al ruim voor de start van de actie om 19.00 uur was de site amper bereikbaar en tegen het moment dat het gratis bestellen kon beginnen rookten de servers en was de site niet of nauwelijks bereikbaar, zo meldt Distrifood.nl. Op verschillende grote consumentenfora en op Twitter regende het klachten van mensen die van de actie gebruik wilden maken, maar tegen serverfouten of lege schermen aankeken.

De situatie verbeterde amper tijdens de rest van de negen minuten, hoewel er ook klanten waren die wel meldden erin te slagen een gratis bestelling te plaatsen. De bestelportal heeft de actie nog verlengd tot 20.30 uur om klanten toch in staat te stellen gebruik te maken van de actie.

Volgens de onderneming is er in totaal voor twee ton gratis besteld bij aangesloten restaurants. Ter gelegenheid van negenjarige bestaan van Thuisbezorgd.nl konden klanten voor 15 euro gratis bestellen.

Directeur Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl laat weten dat door de plotselinge aandacht van diverse radiostations de site enorm druk bezocht werd. ‘We zijn nooit offline geweest maar de site was erg traag en we betreuren het dan ook dat niet iedereen in de actieperiode van negen minuten kon worden bediend’.

Reageer op dit artikel