nieuws

Sectorvoorzitter Colijn stopt in 2008

Fastfood

Sectorvoorzitter fastfood- en ijsbedrijven Maarten Colijn legt in 2008 zijn functie neer. Colijn vindt het na tien jaar bestuurslid, waarvan vijf jaar voorzitter, de hoogste tijd voor een opvolger. ‘Het is tijd dat een ander het gaat doen, het is tijd dat de jonge garde de kar gaat trekken.

Sectorvoorzitter Colijn stopt in 2008

Wanneer hij de voorzittershamer precies doorgeeft, weet hij nog niet. Voorlopig heeft Colijn in ondernemer en vice-voorzitter Hans Hus ‘een zeer goede vervanger’.

De beslissing te stoppen als voorzitter wordt vooral ingegeven door de ziekte van Colijn. Hij liep dit voorjaar tijdens een vakantie in Turkije een darmperforatie op. Het herstel is een langdurig verhaal, zegt hij in een interview met Snackkoerier. ‘Je lichaam krijgt een enorme dreun. Ik heb een stoma en kreeg last van trombose en een longembolie.’

Reageer op dit artikel