nieuws

Schietincident in cafetaria

Fastfood

Een cafetaria in Zoetermeer is zaterdag het toneel geweest van een schietincident. In de zaak was een besloten feest, maar door een openstaande deur kwamen onbevoegden binnen. Met een schietpartij als gevolg.

Schietincident in cafetaria

Twee personen uit de omgeving Rotterdam raakten bij het incident gewond. Ze verkeren niet in levensgevaar, zo meldt het AD. Zondag meldde zich twee mannen uit Zoetermeer bij de politie. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident.

Volgens de eigenaar van de cafetaria ontstonden de problemen nadat een buitendeur openstond. Dit om frisse lucht naar binnen te laten komen. Door de openstaande deur kwamen enkele onbevoegden binnen.

Daarna ontstond er een vechtpartij tussen de gasten van de cafetaria en de onbevoegde bezoekers. Daarbij werden klappen uitgedeeld en uiteindelijk geschoten. Onder de aanwezigen brak paniek uit.

De eigenaar van de cafetaria, die anoniem wenst te blijven, gaat de zaal voorzien van airconditioning. Hierdoor hoeft de deur niet meer open en kunnen er geen vreemden naar binnen.

Reageer op dit artikel