nieuws

Satebar zoekt locatie voor derde zaak

Fastfood

De Satebar wil graag een derde zaak openen. Eigenaar Wai Man Lo is op zoek voor een geschikte locatie in het centrum van Rotterdam. Ook sluit hij uitbreiding naar Den Haag of Amsterdam niet uit.

Satebar zoekt locatie voor derde zaak

Wai Man Lo laat weten aan de twee zaken in Rotterdam graag nog een derde te willen toevoegen.

‘De Witte de With straat is een leuke straat en het gebied rond het Centraal Station is interessant. De Satebar aan de Karel Doormanstraat begint nu echt te draaien, ondanks dat de twee zaken op 900 meter van elkaar afliggen, zitten beide zaken vol met beiden hun vast klaten’, aldus Wai Man Lo.

De Satebar liet vorig jaar weten dat bedrijf denkt om te gaan franchisen. Wai Man Lo zegt daar nu over: ‘Er zijn momenteel ook heel veel mensen geïnteresseerd in ons franchiseconcept. Als er een geschikte kandidaat of partij zich meldt, dan gaan we zeker met elkaar in gesprek’.

De Satebar opende de eerste vestiging in 2005. Het bedrijf viel de afgelopen jaren in de prijzen bij de Saté Club Verkiezing van het Rotterdams Dagblad.

Reageer op dit artikel