nieuws

Sappen en fruit speerpunten bij Bakker Bart

Fastfood

Bakker Bart gaat zich intensief richten op de speerpunten vers, lekker en genieten. Via een pilot in vijf vestigingen worden ondermeer testen gedaan met een koelmeubel met verse sappen en smoothies, en met vers fruit in manden bij de toonbank.

Sappen en fruit speerpunten bij Bakker Bart

Dat schrijft Bakkerswereld. Naast de speerpunten vers, lekker en genieten streeft de keten ook naar meer openheid in de winkels.

Bakker Bart test de nieuwe winkelaanpak eerst via een pilot in vijf vestigingen. Er staat nu onder andere een koelmeubel met verse sappen en smoothies. Daarnaast ligt er vers fruit in manden bij de toonbank.

Verder is er nog een paninibar geplaatst waar klanten zelf een panini samen kunnen stellen met onder meer tomaat of mozzarella. De broodjescorner staat in het midden van de zaak, terwijl de broodhoek naar achter is geplaatst.

Uit eigen onderzoek van Bakker Retail bleek dat Bakker Bart volgens klanten te veel op fastfood was gericht en te weinig op good food. Ook was Bakker Bart vooral in trek bij de jeugd als ‘gezonde McDonald’s’, terwijl Bakker Bart graag een brede doelgroep wil aanspreken.

Reageer op dit artikel