nieuws

Restaurantmanager McDonald’s uitgeschakeld in zangwedstrijd

Fastfood

Roger Corneille, restaurantmanager van de McDonald’s in Maasbree is uitgeschakeld in de internationale zangwedstrijd Voice of McDonald’s. De wedstrijd is gewonnen door Chenee Capuyan, een restaurantmedewerker uit de Filipijnen.

Restaurantmanager McDonald’s uitgeschakeld in zangwedstrijd

Corneille haalde het finaleconcours in Orlando (Florida). Hij behoorde daarmee bij de beste twaalf maar kon zijn zegetocht, voor meer dan tienduizend toeschouwers, niet voortzetten en strandde daar bij de laatste twaalf.

Van de drie finalisten bleek Chenee Capuyan, een restaurantmederwerker uit Filipijnen, de beste. De winnares won met haar vertolking “Stand Up for Love” van Destiny’s Child’s 25.000 dollar en heft inmiddels een platencontract op zak.

Aan de wedstrijd deden tienduizend kandidaten mee. Die konden zich presenteren via internet en op die manier stemmen verzamelen.

Reageer op dit artikel