nieuws

Politie zet beelden cafetariavernieler op Youtube

Fastfood

De politie Groningen heeft beelden van een cafetaria vernieler op TouTube geplaatst. De politie hoopt zo de identiteit te kunnen achterhalen van de man die vernielingen aanbracht bij Cafetaria Max in de Peperstraat in Groningen.

Politie zet beelden cafetariavernieler op Youtube

Op maandag 21 maart 2011 rond twee uur in de middag vernielt een tot nu toe nog onbekende man een ruit van cafetaria Max in de Peperstraat te Groningen. De man gedroeg zich agressief en opgefokt naar de medewerkers en de klanten toe.

Beelden cafetaria

‘Nadat hij de zaak uitliep vernielde hij de ruit van de voordeur van de cafetaria,’ zegt de politie Groningen. Door de camerabeelden op youtube te plaatsen, hoopt de politie tips binnen te krijgen over de identiteit van de vernieler.

Mensen die de man herkennen kunnen bellen met de regiopolitie Groningen via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Bekijk hier de beelden

Reageer op dit artikel