nieuws

Politie beboet fastfoodrestaurantbezoekers

Fastfood

Vijftien bezoekers van een fastfoodrestaurant in de wijk Velserbroek in Velsen hebben hun slordigheid donderdagavond met een boete van 75 euro moeten bekopen. Zij hadden de verpakking van hun etenswaren met vaak nog voedselresten erin onderweg uit hun auto gegooid. Dat maakte de politie Kennemerland vrijdag bekend.

Politie beboet fastfoodrestaurantbezoekers

Bewoners van huizen in de omgeving van het restaurant hadden erover geklaagd dat veel bezoekers de verpakkingen op straat gooiden. Zij hekelden niet alleen de milieuvervuiling, maar wezen ook op de gevaarlijke schrikreacties die uit een auto gegooide voorwerpen kunnen vervoorzaken. De politie heeft toegezegd vaker op te treden tegen slordige bezoekers van het restaurant.

Reageer op dit artikel