nieuws

Overvallers verjaagd met dreiging heet frituurvet

Fastfood

De eigenaar van cafetaria Bestaria Xu in Nijmegen heeft twee overvallers de zaak uit gewerkt door te dreigen met het gooien van gloeiend heet frituurvet. De politie heeft de twee, die per fiets zijn gevlucht, niet kunnen vinden.

Overvallers verjaagd met dreiging heet frituurvet

Doordat de eigenaar van cafetaria Xu in Nijmegen dreigde met heet frituurvet te gooien hebben twee overvallers zaterdagavond zonder buit het hazenpad gekozen.

De twee kwamen iets na half negen de cafetaria binnen en bedreigden de eigenaar en een medewerkster met een mes. Ze eisten geld maar lieten zich afschrikken door het kordate optreden van de eigenaar. De twee gingen er op twee, even verderop, klaarstaande fietsen vandoor, meldt de Gelderlander.

Het overvallenteam van de politie Gelderland Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Reageer op dit artikel