nieuws

Overvallers fastfoodrestaurant aangehouden

Fastfood

Vier overvallers van een fastfoodrestaurant aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam zijn kort na hun misdrijf al weer aangehouden. De gewelddadige mannen sloegen afgelopen zaterdag ’s avonds rond elf uur toe. Ze vluchtten in een auto die later elders in de stad werd aangehouden.

Overvallers fastfoodrestaurant aangehouden

De gemaskerde daders drongen de kantoorruimte van de fastfoodzaak binnen en bedreigden het personeel met een mes en een vuurwapen. Ook pasten ze fysiek geweld toe; medewerkers zijn geslagen en geschopt.

De daders gingen er met een onbekende hoeveelheid geld vandoor in een personenauto. Mede door een goede melding met informatie over de vluchtauto kon de politie het voertuig even later elders in de stad staande houden.

Het ging om vier daders van 17 en 18 jaar oud.

Reageer op dit artikel