nieuws

Oud-directeur Van Oers overleden

Fastfood

Martien van Oers is op maandag 15 december 2008 op 64-jarige leeftijd overleden. Van Oers was tot 2001 eigenaar en algemeen directeur van de Van Oers Group in Boxtel, waarna zijn twee zonen, dochter en schoonzoon het bedrijf overnamen. Het overlijden van Van Oers is dinsdagmiddag bekendgemaakt door de Van Oers Group.

Oud-directeur Van Oers overleden

In een rouwadvertentie in De Telegraaf woensdag wordt Van Oers herdacht als de man die het familiebedrijf uitbouwde tot een succesvolle en toonaangevende organisatie. Martien volgde zijn vader en oprichter van de horecagroothandel op 18-jarige leeftijd op.

Van Oers is een van de grootste zelfstandige producent van snacks, salades, belegde broodjes en sandwiches in Nederland. Daarnaast is Van Oers distributeur voor onder meer De Efteling, Centerparcs, KLM, supermarktketens, tankstations en NS-stations.

Reageer op dit artikel