nieuws

Onduidelijkheid over McDonald’s in Blaricum

Fastfood

Een nieuwe vestiging van McDonald’s in Blaricum zorgt voor de nodige ophef in de lokale politiek. Het Blaricumse college geeft op 19 mei openheid van zaken over de mogelijke komst van het fastfoodrestaurant.

Onduidelijkheid over McDonald’s in Blaricum

McDonald’s wil een restaurant openen op de kop van de Stichtseweg aan de rand van de Bijvanck. VVD-wethouder Jan Heybroek wilde tijdens het maandelijkse Ronde Tafel Gesprek (RTG) geen harde toezeggingen doen dan de fastfoodgigant niet naar de Stichtseweg komt.

De voor- en tegenstanders in de Gooise stad gelegen in een van de rijkste gemeenten van Nederland, moeten tot 19 mei wachten om antwoord te krijgen op hun vraag of de McDonald’s er wel of niet komt. Dan geeft het Blaricumse college volledige openheid van zaken.

Reageer op dit artikel