nieuws

Omzet Schiphol-horeca vliegt omhoog

Fastfood

HMS Host, exploitant van bijna zestig horecaverkooppunten op Schiphol, vliegt in omzet. In drie jaar tijd nam de verkoop toe met ruim 24 procent. Dat blijkt uit de nieuwste ranglijst van de Misset Horeca Top-100.

Omzet Schiphol-horeca vliegt omhoog

HMS Host staat op de vijftiende plaats in de ranglijst, één plaats hoger dan het jaar ervoor. Spectaculairder is de omzetstijging. In 2002 behaalde HMS Host nog een jaaromzet van 55 miljoen euro. Vorig jaar was dat maar liefst 68,6 miljoen. Een groei van 24,7 procent.

Directeur Europa Walter Seib van HMS Host geeft 2005 een fraaie 8,5 als rapportcijfer. Ook voor dit jaar ziet het er weer goed uit. Het bedrijf voorspelt een omzetgroei van 8 procent. Het gaat daarmee richting de 75 miljoen jaaromzet.

Reageer op dit artikel