nieuws

Nog vijf dagen stemmen op fastservicehelden

Fastfood

De drie genomineerden voor de titel Fatserviceheld zijn bekend. Er kan tot woensdag 24 augustus op de kandidaten worden gestemd.

Nog vijf dagen stemmen op fastservicehelden

Onder de drie genomineerden zitten ook cafetariahouders: Jolanda en William Roke van De Snackerij in Ommen. Daarnaast zijn Johan van Weenum en Denise Jansen van McDonald’s Breda Centrum en Ronald Meijer van Pays de Mer in Terneuzen genomineerd. De winnaar maakt kans op de titel Horecaheld 2012, die wordt op de Horecava bekend gemaakt.

Horecahelden zijn ondernemers en personeelsleden die oog hebben voor hun collega’s en ze stimuleren en extra aandacht geven. Zo krijgen bij Johan van Weenum en Denise Jansen jongeren met een beperking een kans en ontvangen ze de extra aandacht die nodig is. Bij het inwerken van nieuw personeel houden Johan en Denise rekening met de beperkingen van de medewerkers en maandelijks zijn er evaluatiemomenten.’

Ronald Meijer is sociaal en neemt de tijd om zijn medewerkers alles goed uit te leggen. ‘ROC’s en andere scholen weten dit. Juist die leerlingen, die net dat beetje extra begeleiding nodig hebben, krijgen een kans bij Ronald’, meldt de voordracht.

Onder het motto: ‘We doen het samen’ voeren Jolanda en William Roke een heel menselijk personeelsbeleid. Uit de nominatie: ‘Voor nieuwe medewerkers is er een handboek beschikbaar en iedereen wordt op een prettige wijze ingewerkt. Voor de medewerkers zijn er volop mogelijkheden om een opleiding, training of cursus te volgen.’

Stemmen kan nog tot woensdag op horecahelden.nl

Reageer op dit artikel