nieuws

Nintendo voor personeel McDonald’s

Fastfood

Medewerkers van twaalf McDonald’s restaurants in de regio Utrecht maken kans op een Nintendo DS spelcomputer. Elk restaurant vergeeft een Nintendo aan diegene die zich het best inzet voor een actie voor een nieuwe huiskamer voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Nintendo voor personeel McDonald’s

Gasten van de twaalf deelnemende restaurants wordt gevraagd om 50 eurocent te doneren voor een nieuwe huiskamer voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. In ruil voor hun donatie krijgen ze een boekenlegger met daarop meer informatie over Ronald McDonald in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

De restaurants die deelnemen aan de boekenleggeractie zijn Utrecht Hoog Catharijne, Utrecht Lange Vie, Utrecht Oude Gracht, Utrecht Overvecht, Utrecht Leidsche Rijn (The Wall), Nieuwegein Ravenswade, Maarssen, IJsselstein, Huis ter Heide, Woerden, Hilversum en Barneveld.

Extra voorraad

De actie duurt nog tot eind deze maand. McDonald’s in Barneveld was na minder dan een maand al door de 6.000 geleverde boekenleggers heen en heeft om extra voorraad gevraagd.

De spelcomputers zijn beschikbaar gesteld door zorgverzekeraar Agis. Agis heeft ook een aantal laptops geschonken aan het project in Utrecht.

Reageer op dit artikel