nieuws

Nieuwveld volledig verrast met award beste kleine cafetaria

Fastfood

Patrick en Linda Nieuwveld beleefden een prachtige avond in discotheater Locomotion in Zoetermeer. Niet alleen stonden ze met twee bedrijven hoog genoteerd in de Cafetaria Top 100, ook ontvingen ze de award voor beste kleine cafetaria van Nederland.

Nieuwveld volledig verrast met award beste kleine cafetaria

Zonder verwachtingen bezochten het echtpaar en hun team gisteravond het Cafetaria Top 100-event. Toen de Nieuwvelds op het podium moesten komen om de award af te halen, was de anders zo spraakzame cafetariahouder even met stomheid geslagen.

‘Dit hadden we totaal niet verwacht’, aldus Nieuwveld. ‘We zijn er uiteraard ontzettend blij mee. We hebben het team vanavond meegenomen, die hebben er tenslotte hard voor gewerkt.’

Linda en Patrick Nieuwveld kregen deze Cafetaria Top 100-award voor hun zaak in Hoogvliet vooral vanwege hun enorme gastgerichtheid en gastvriendelijkheid. Deze vestiging bezet de 6e positie in de Cafetaria Top 100. De tweede en grotere zaak aan de Slinge in Rotterdam is 18e geworden.

Reageer op dit artikel