nieuws

Nieuwe Top-100 stickers zijn onderweg

Fastfood

Vandaag nog gaan nieuwe raamstickers op de post naar alle bedrijven die in de top-100 staan. Door een productiefout is de sticker die we eerder deze week samen met de press-kit verstuurden, niet bruikbaar.

Nieuwe Top-100 stickers zijn onderweg

De drukkerij had de sticker niet lang genoeg laten drogen, waardoor de verf bij het verwijderen van het stickervel deels loslaat.

Een aantal ondernemers maakte de redactie een dag na de bekendmaking van de top-100 attent op het probleem. ‘Gelukkig maar dat mensen ons belden’, zegt Martijn Reintjes, hoofdredacteur van snackkoerier. ‘We hebben de drukkerij onmiddellijk opdracht gegeven de sticker opnieuw in productie te nemen. Vrijdagochtend waren ze klaar, vrijdagmiddag zijn ze verstuurd. Zaterdag of begin volgende week zijn ze bij de bedrijven.’

Reageer op dit artikel