nieuws

Nieuwe manager voor sector fastservice van KHN

Fastfood

Albert Zuurveld is gestopt als sectormanager fastservice van KHN. Hij is opgevolgd door Bas de Jong, die daarnaast sectormanager toerisme, recreatie, sport en cultuur blijft.

Nieuwe manager voor sector fastservice van KHN

Zuurveld (links)bekleedde de functie van sectormanager vijf jaar. ‘Het is tijd voor wat nieuws. Je moet niet te lang op één plek blijven hangen.’ Hij heeft binnen KHN de functie van manager nieuwe media en events gekregen. ‘Die job is me op het lijf geschreven. Daarin kan ik al mijn creativiteit kwijt.’

Zijn eerste klus heeft hij er inmiddels opzitten. Hij verzorgde alle visuele uitingen rondom het jaarcongres van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in het Beatrixtheater in Utrecht dat afgelopen week is gehouden. ‘We zijn daar al volop met filmpjes en nieuwe media aan de slag gegaan.’

Zuurveld kijkt met plezier op de afgelopen vijf jaar terug. ‘We hebben als sector aardig wat bereikt en er staat een goed en jong bestuur.’

Reageer op dit artikel