nieuws

New Kids-cafetaria: ‘Zonde dat ze stoppen

Fastfood

Eric van Zandbeek van ’t Pleintje in het Brabantse Maaskantje betreurt het besluit van de New Kids om te stoppen. De cafetaria van hem en zijn vrouw Carlien vormde de thuisbasis van het asociale vijftal.

New Kids-cafetaria: ‘Zonde dat ze stoppen

‘Van mij mochten de New Kids nog wel even doorgaan’, reageert Eric van Zandbeek, eigenaar van ’t Pleintje in Maaskantje, in het Brabants Dagblad op het besluit van het gezelschap om ermee te stoppen.

De New Kids werden bekend dankzij filmpjes op internet en eindigden zelfs op het witte doek. Thuisbasis was het Brabantse dorp Maaskantje, onderdeel van de gemeente Den Dungen. Cafetaria ’t Pleintje was een geliefde verzamelplaats.

In februari 2011 werd ’t Pleintje zelfs een officiële toeristische attractie. De cafetaria werd opgenomen in een VVV-fietsroute door het dorp. ‘Ik was altijd een groot fan van hun grappen en grollen’, vertelt de ondernemer in het artikel. ‘Zonder dat ze ermee ophouden.’

Reageer op dit artikel