nieuws

Nederlander in finale zangwedstrijd McDonald’s

Fastfood

Een Nederlandse filiaalmanager van McDonald’s staat in de finale van een grote internationale zangwedstrijd voor medewerkers van McDonald’s. De 41-jarige Roger Corneille zingt maandag de finale met kans op 25.000 dollar.

Nederlander in finale zangwedstrijd McDonald’s

Corneille is filiaalmanager bij McDonald’s in het Limburgse Maasbree. In het Amerikaanse Orlando is hij doorgedrongen tot de finale van een zangwedstrijd, georganiseerd door de fastfoodketen.

De winnaar van de ‘McWedstrijd’ krijgt 25.000 dollar. Corneille lijkt kansrijk gezien zijn zangervaring. Hij zing al een tijdje in een band. Wel is hij verbaasd dat hij de finale heeft bereikt. Maandag wordt de finale gehouden en dan zal blijken of een Nederlander de beste zanger is van alle 1,4 miljoen medewerkers van McDonald’s wereldwijd.

Reageer op dit artikel