nieuws

Nationale Fastservice Excursieweek in mei

Fastfood

De Stichting Vrienden Fastservice organiseert van 2 tot en met 4 mei 2011 voor de derde maal de ‘Nationale Fastservice Excursieweek’. Iedereen die geïnteresseerd is in de sector Fastservice krijgt de kans om in de keuken te kijken van leveranciers en fabrikanten die zich met hun producten en diensten richten op deze bijzondere sector.

Nationale Fastservice Excursieweek in mei

Aan de Nationale Fastservice Excusieweek werken Elite Salades & Snacks te Neede, Bart’s Retail te Beuningen, HAVI Logistics te Amersfoort (het logistieke bedrijf achter McDonald’s en BP), Beckers te Katwijk, McCain te Lelystad, MORA te Maastricht en QBTEC / Heinz te Woerden mee.

De excursie bij QBTEC en Heinz is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de grootste frituurinstallatiebouwer van Nederland en de bekende ketchupfabrikant, zo laat de organisatie weten. De excursie wordt een clinic waarbij men onder begeleiding van Michel Hanssen (professional van Culiforce Heinz Foodservice en SVH Meesterkok) een eigen fastservicemenu gaat samenstellen.

Reageer op dit artikel