nieuws

Moeder Bakker Bart ‘onaangenaam verrast

Fastfood

Bart’s Retail, het moederbedrijf van Bakker Bart, zegt onaangenaam verrast te zijn over berichten over recente problemen bij de broodjesketen. ‘Wij herkennen ons niet in berichten over onvrede’.

Moeder Bakker Bart ‘onaangenaam verrast

Woordvoerder Gerard Boulogne van Bart’s Retail reageert tegenover Franchiseplus.nl over klachten in De Telegraaf van anonieme fanchisenemers.

‘We zijn onaangenaam verrast door de berichtgeving. Wij zijn in gesprek met de franchisevereniging over operationele zaken. Maar in die gesprekken is de onvrede niet naar voren gekomen. In die zin herkennen wij het niet’, aldus Boulogne op Franchiseplus.nl.

In De Telegraaf klaagden anonieme franchisenemers van Bakker Bart onlangs over hoge huren, trage kassa’s en problemen in de bevoorrading. Bart’s Retail heeft inmiddels contact met de franchisevereniging opgenomen om zaken te verbeteren.

Reageer op dit artikel