nieuws

Mixfeest voor Chinese cafetariatopper

Fastfood

Dit is geweldig. Onze zaak is een mix tussen Aziatische sferen en Hollandse snacks. Een ideale combinatie. Dit wordt dus ook een mixfeest.’ Shi Chiao Lao van snackshop King Lao uit Lisse is in jubelstemming over de derde plaats in de Snackkoerier Cafetaria Top-100 van 2006.

Mixfeest voor Chinese cafetariatopper

King Lao maakt een sensationele sprong in de jongste uitgave van de ranglijst met honderd beste cafetaria’s van ons land. Vorig jaar stond het bedrijf nog op plaats elf. Nu met een derde plek op het podium.

‘We zijn inderdaad een voorbeeldzaak voor cafetariacollega’s uit China. Af en toe komen ze ook kijken. Dat zal de komende tijd wel wat meer worden. Maar ze zijn welkom’, aldus Lao, die negentien jaar actief als cafetariaondernemer.

Lao schrijft het succes toe aan de compleetheid van zijn zaak. ‘We hebben diverse afdelingen. Naast een cafetaria hebben we ook een cateringbedrijf. Noem het risicospreiding. Met nog een beetje aanscherping links en rechts hopen we volgend jaar op nog betere resultaten.’

Volgens de vakjury blinkt Snackshop King Lao uit op het gebied van service, vriendelijkheid en kwaliteit. De zaak draait een jaaromzet van 480.000 euro en pluste afgelopen jaar met 7 procent. De zaak is gevestigd aan De Ruyterstraat en is zeven dagen in de week open.

Reageer op dit artikel