nieuws

Middelburg, Groningen en Heerlen in race voor gratis ijs

Fastfood

Dinsdag 12 april deelt Ben & Jerry’s de hele dag gratis ijs uit tijdens de traditionele Free Cone Day. Via de Facebook-pagina van het ijsmerk kunnen fans tot en met vandaag stemmen in welke plaatsen dat gaat gebeuren.

Middelburg, Groningen en Heerlen in race voor gratis ijs

Behalve dat er traditiegetrouw gratis ijsjes worden uitgedeeld in de scoopshop op Amsterdam Centraal Station, staan er dit jaar drie mobiele ijswinkels klaar om ergens in Nederland mensen blij te gaan maken. Momenteel voeren Middelburg, Groningen en Heerlen de ranglijst aan in de race voor de gratis ijsjes.

Via de Facebook pagina van Ben & Jerry’s NL kunnen ijsfans stemmen om Free Cone Day naar hun stad te halen. Ook kleine steden maken kans want Ben & Jerry’s kijkt naar het aantal stemmen per stad, als percentage van het aantal inwoners. De drie steden die vanavond de meeste stemmen hebben gekregen, kunnen op 12 april rekenen op een ijskoude verrassing.

Sinds 1979 bedankt ijsmerk Ben & Jerry’s ieder jaar haar fans door een hele dag gratis ijs uit te delen. Wereldwijd worden er op deze ‘Free Cone Day’ in 26 landen inmiddels meer dan 1.000.000 ijsjes uitgedeeld.

Reageer op dit artikel