nieuws

Meer dan helft bezoekt maandelijks snackbar

Fastfood

De snackbar wordt door 58 procent van de Nederlanders minimaal één keer per maand bezocht. 34 procent van de Nederlanders brengt maandelijks of vaker een bezoek aan een fastfoodrestaurant. Dat blijkt uit onderzoek.

Meer dan helft bezoekt maandelijks snackbar

Motivaction deed in opdracht van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) onderzoek en presenteerde de cijfers in het rapport ‘Horeca in beeld 2012’ deze week. Het gaat hierbij om een continu onderzoek waarbij ongeveer twee maal per jaar cijfers worden gepresenteerd.

Wanneer een eetgelegenheid (snackbar, eetcafé of restaurant) wordt bezocht, dan vindt 91 procent van de Nederlanders het belangrijk dat het met de kwaliteit van de gerechten goed zit. De kwaliteit van de gerechten is goed. Gemiddeld beoordelen de Nederlanders de kwaliteit met een 8,2.

Reageer op dit artikel