nieuws

‘Meer agressie door dichte cafetaria

Fastfood

Cafetaria’s en andere fastfoodzaken in Vlaardingen moeten langer open mogen blijven om stapjongeren de kans te geven nog een patatje of een broodje shoarma te scoren. Volgens de lokale politiek vergroot honger de kans op agressief gedrag.

‘Meer agressie door dichte cafetaria

Nu is het zo dat cafetaria’s een half uur langer open zijn dat de reguliere horeca. Dat is tekort, vindt de Vlaardingse SP. Voor stapjongeren is een half uur te weinig om na disco- of cafébezoek nog naar de cafetaria te verkassen.

En, zo laat de SP weten in het Algemeen Dagblad, is de kans op agressief gedrag groter wanneer de jongeren honger hebben. Dus moet er volgens het SP-rapport ‘Veilig Uitgaan in Vlaaderingen’ verruiming komen in de openingstijden van cafetaria’s.

Reageer op dit artikel