nieuws

Medewerkster cafetaria trapt niet in truc

Fastfood

Een 33–jarige medewerkster van een cafetaria te Tiel heeft het hoofd koel gehouden toen een overvaller haar onder schot nam en geld eiste. De medewerkster liet zich niet intimideren en constateerde at de overvaller een neppistool op haar richtte.

Medewerkster cafetaria trapt niet in truc

Ze gaf te kennen dat ze de politie zou bellen, waarna de overvaller op de vlucht sloeg. Per fiets reed hij weg. Aan het stuur van de fiets hing een plastic tasje met het opschrift Free Record Shop, zo meldt de politie, die nog steeds op zoek is naar deze crimineel.

De man is ongeveer 20 jaar, heeft een licht getinte huid en is vermoedelijk afkomstig uit een Oost-Europees of een Noord-Afrikaans land. Hij droeg een zwarte muts met een motief erin. Mogelijk had de man zelf kijkgaten in die muts gemaakt, want het ene gat was groter uitgevallen dan het andere. Hij droeg een zwart T-shirt en een donkerkleurige broek.

Mensen die informatie kunnen verschaffen, worden verzocht contact op te nemen met de politie, tel. 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij ‘Meld Misdaad Anoniem’.

Reageer op dit artikel