nieuws

McRib maakt tijdelijke comeback in de VS

Fastfood

De McRib komt weer tijdelijk terug in het assortiment van de Amerikaanse McDonald’s vestigingen. In Nederland zijn ze al helemaal niet meer te krijgen, in Amerika verscheen het elke week in een paar willekeurige vestigingen.

McRib maakt tijdelijke comeback in de VS

De McRib is lang geleden uit het assortiment gehaald, omdat de consument het broodje snel zat werd. Maar in november is de McRib tijdelijk terug: zes weken lang is het broodje te krijgen in alle McDonald’s filialen in de VS.

De McRib is in Nederland niet te krijgen, omdat er volgens McDonald’s Nederland weinig vraag is naar broodjes met varkensvlees. ‘Daarom hebben we het uit het assortiment gehaald en keert de McRib ook niet meer terug’, citeert Z24 het bedrijf.

Amerikaanse McRib fans konden tot nu toe gebruikmaken van de ‘McRib Locator’. Dat is een kaart die aangeeft waar de burger te koop is op welk moment.

Reageer op dit artikel